Temppari-Mattun biksuparaati jatkuu – kuvassa paljonpuhuva kommentti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Temptation Island -realitysarjan suomalaisesta versiosta tunnetuksi tullut Mattu, eli Mathilda Westerberg, nähdään upeissa kuvissa sosiaalisessa mediassa. Viime aikoina Mattun seuraajat ovat saaneet ihastella miten kurvitar viettää aurinkolomaansa Aasian suunnalla.

Nyt Mattu on nauttinut kameran edessä lomastaan Lankawilla sijaitsevalla Dash Beach Clubilla, jossa hän siemaili ilmeisesti kahvidrinkkiä tietenkin asianmukaisesti uima-altaan reunalla istuskellen. Yllään hänellä oli punamustat biksut. Kuvan kommentissa ”Yes nautin” kiteytyi hyvin loman tunnelma.

Mattu on käynyt Temptation Islandilla jo kaksi kertaa. Hän on vieraillut myös muissa realityohjelmissa ja kertonut avoimesti haasteistaan erilaisten mielenterveyden häiriöiden kanssa. Hän on saanut varsin suuren suosion sosiaalisessa mediassa.