Timo Lavikainen yllätti somevideolla – alastomana hankeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Napapiirin sankarit -elokuvista tunnettu Timo Lavikainen on osoittanut, että hyisissä olosuhteissa revittely sujuu häneltä myös tosielämässä. Näyttelijä julkaisi sunnuntaina videon, joka keräsi runsaasti niin hämmästystä, ihastusta kuin naurureaktioitakin.

Instagram-videollaan Lavikainen nähdään juoksemassa alasti ulos keskellä talvea. Lavikainen hyppää näyttävästi lumihankeen, ja myöhemmin hänet nähdään palaamassa sisälle intiimialueet sensuroituna. Taustalla soi Disneyn Frozen-elokuvan jättihitiksi noussut Let It Go -kappale.

Timo Lavikaisen ensimmäinen roolityö valkokankaalla oli Pitkä kuuma kesä -elokuvassa, jossa hän näytteli Kalle Päätalo -yhtyeen rumpali Kukkosta. Sittemmin näyttelijä on tullut tunnetuksi muun muassa teatterin lavalta, Napapiirin sankarit -elokuvista sekä tv-sarjoista Putous ja Poromafia.