Käytännön pilailija pidätettiin – teippasi kaloja pankkiautomaatteihin

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloista kantautuva rikosuutinen saattaa kuulostaa kalajutulta. Poliisi pidätti Utahin osavaltiossa nuoren miehen, jonka epäillään syyllistyneen kalojen teippaamiseen pankkiautomaattien etupaneeleihin.

Kaloja oli kiinnitetty automaatteihin Provon ja Oremin alueilla. Useimmissa tapauksissa kalat oli teipattu pankkiautomaattien näyttöihin. Tekijä jakoi kolttosistaan kuvia anonyymillä Instagram-tilillä.

17-vuotias epäilty pidätettiin Fox 13 -uutissivuston mukaan joulukuun lopussa. Poliisin mukaan tapaukset vaikuttivat alkuun harmittomilta piloilta, mutta teot muuttuivat rikollisiksi siivouskulujen vuoksi. Pidätetyn epäillään teipanneen kalan myös yhteen poliisiautoon.

Teinin epäillään teipanneen kaloja yhteensä 13-14 pankkiautomaattiin. Vain kahdessa tapauksessa teko koettiin niin vakavaksi, että niistä nostettiin syytteet.