50 Centin paino putosi – kiistää kohutun laihdustuslääkkeen käytön

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-tähti 50 Cent on ollut otsikoissa laihdutukseen liittyvissä merkeissä. Tähden paino on pudonnut nopeasti, mikä on herättänyt fanien keskuudessa spekulaatiota kohutun Ozempic-lääkkeen käytöstä. Räppäri on kuitenkin itse kiistänyt huhut.

– Kaikki jauhavat painonpudotuksesta. Olin salilla. Treenasin niin perkeleesti. Kuka puhui Ozempicista? Minä vain juoksin menemään. Tein, mitä täytyi tehdä, 50 Cent avautui Instagram-videollaan.

50 Centin mukaan hänen painonsa oli aikaisemmin 115 kiloa. Räppärin mukaan hän painaa nykyään 95 kiloa.

Ozempic on tarkoitettu diabeteksen hoitoon. Lääke on kuitenkin ollut viime kuukausina runsaasti otsikoissa sen painoa pudottavan vaikutuksen vuoksi. Tämä on herättänyt huolta, sillä esimerkiksi Brittiläisen Kolumbian yliopiston taannoisessa tutkimuksessa Ozempicin ja vastaavien lääkkeiden todettiin voivan aiheuttaa ruoansulatuskanavan ongelmia ihmisillä, joilla ei ole diabetestä.