Käärijä härskissä kuvassa norjalaisen Alessandran kanssa – sitten kuva poistettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Norjaa vuoden 2023 Euroviisuissa edustanut Alessandra esiintyi Helsingin Tavastialla 24. tammikuuta. Keikan takahuoneessa nähtiin myös Käärijä, jonka kanssa Alessandra ystävystyi artistien valmistautuessa Euroviisuihin Liverpoolissa.

Käärijä, Alessandra ja Käärijän keikoiltakin tuttu Häärijä poseerasivat takahuoneessa uskaliaassa yhteiskuvassa. Otoksessa kaikki kolme nähtiin ilman paitaa. Instagramissa alun perin julkaistu kuva kuitenkin poistettiin pian.

Tiedossa ei ole, päätyikö rohkea otos poistettavaksi Instagramin sensuurin vai jomman kumman artistin omasta päätöksestä. Se on kuitenkin edelleen esillä esimerkiksi tsekkiläisellä Euroviisujen fanisivustolla julkaisussa, jossa mainostetaan Alessandran tulevaa Prahan keikkaa.

Alessandra kiertää parhaillaan Euroopan keikkalavoja The Queen of Kings -kiertueensa merkeissä. Laulaja nähdään lähipäivinä esiintymässä muun muassa Tukholmassa, Oslossa, Kööpenhaminassa ja Hampurissa.