Dua Lipa julkaisi kuuman treenikuvan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suuresta maailmanlaajuisesta suosiosta nauttiva brittiläinen poptähti Dua Lipa on ollut viime vuosina uutisotsikoissa lähinnä rakkauselämänsä vuoksi. Tällä hetkellä 28-vuotias Dua Lipa seurustelee brittiläisen mallina ja näyttelijänä toimivan Callum Turnerin kanssa.

Dua Lipa yllätti viime vuoden lopulla faninsa julkaisemalla pitkästä aikaa uutta musiikkia. Naisen Houdini-single julkaistiin 9. marraskuuta ja nyt nainen on ilmoittanut jo uuden albuminsa seuraavasta singlelohkaisusta.

Dua Lipa julkaisi hänen Instagram-kanavallaan uuden training season -nimisen kappaleen levyn kannen. Kansikuvassa nainen roikkuu musta body ja sukkahousut yllään metallisessa tangossa. Nainen kertoi kuvan julkaisun yhteydessä, että kappale julkaistaan 15. helmikuuta.