Sofia Richie Grainge on raskaana – odottaa esikoistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sofia Richie Grainge on tällä hetkellä sosiaalisessa mediassa hyvin suosittu. Hän on saanut suuren yleisön omalle TikTok-kanavalleen pienen ajan sisällä ja kaikki tuntuvat olevan kiinnostuneita niin naisen kauneusrutiineista, asuvalinnoista kuin treeneistäkin.

Sofia Richie Grainge meni viime vuonna naimisiin Elliot Graingen kanssa ja nyt pariskunta on kertonut odottavansa esikoistaan. Vogue julkaisi ensimmäisenä Sofiasta otetut upeat raskausajan kuvat, joissa nainen esittelee jo selvästi pyöristynyttä raskausvatsaansa.

25-vuotias Sofia Richie Grainge on ylittänyt raskaudessaan jo puolivälin. Nainen on tällä hetkellä seitsemännellä kuulla raskaana. ”Olen oppinut viimeisen puolen vuoden aikana enemmän kuin kuin koko elämäni aikana”, Grainge kommentoi Voguelle.