MTV-teiniäiti syytää äitiään ongelmistaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Skandaaleissa ryvettynyt, osan lapsistaan menettänyt ja rikolliskierteestä kärsinyt MTV-kanavan Teen Mom -sarjassa esiintynyt Jenelle Evans on myöntänyt, että hänellä on ongelmia. Nainen on kuitenkin selventänyt, että hänen ongelmansa ovat hänen äitinsä, Barbara Evansin syytä.

– Jos en olisi koskaan kasvanut niin kaoottisessa taloudessa, en olisi oppinut tuhoisia käyttäytymismalleja ja toistanut puolet niistä itse. Ei ihme, että toimin näin elämässä. Opin sen kotoa, ja se oli mielestäni normaalia, Evans sanoi äsken Facebookissa.

Hänen äitinsä Barbara kasvatti Jenelle Evansin esikoispoika Jacen, kun televisiotähti ei kyennyt itse pitämään lapsestaan huolta heroiinongelmien vuoksi. Jace pääsi vihdoin viime vuoden keväänä takaisin Jenelle-äitinsä luokse asumaan, mutta ongelmat alkoivat muutamaa kuukautta myöhemmin. Jace on otettu jälleen huostaan ja hän syyttää isäpuoltaan, Jenelle Evansin aviomiestä David Easonia, pahoinpitelystä.