Paljastus hovista: Kuningas Charles luopuu kruunusta 10 vuodessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Edesmenneen prinsessa Dianan entinen hovimestari Paul Burrell on kertonut, että uskoo kuningas Charlesin luovuttavan kruununsa prinssi Williamille kymmenen vuoden sisällä. Kuningas sai kruununsa verrattaen myöhään, kun hänen äitinsä kuningatar Elisabet menehtyi 96-vuotiaana syyskuussa 2022.

Iso-Britanniaa johtaa Elisabetin poika Kuningas Charles III, joka tunnettiin aiemmin Walesin prinssi Charlesina. Hänen perijänsä, prinssi William on kuitenkin parhaassa työiässä, joten Burrell uskoo Charlesin hallituskauden jäävän verrattain lyhyeksi.

– En usko, että hän haluaa jatkaa kuninkaana pitkään, Burrell kertoi New York Postille ja huomautti, että eurooppalaiset hallitsijat ovat luovuttaneet kruunun nuoremmalle sukupolvelle kernaasti, jotta ovat päässeet nauttimaan leppoisista eläkepäivistä.