Paljastus kulisseista: Timothée Chalametin perhe ei pidä Kylie Jenneristä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiiritähti Kylie Jennerin ja näyttelijä Timothée Chalametin suhde on ollut otsikoissa pian vuoden ajan. Äsken lehdistössä kuiskittiin, että Chalamet olisi tavannut Kylien lapset ja he suunnittelevat omaa perheenlisäystä. Suhteessa on kuitenkin yksi iso mutta: Timothée Chalametin perhe ei pidä Kylie Jenneristä.

Näyttelijämies on jo kolmekymppinen, joten perhe tietää hänen olevan oikeutettu tekemään oman elämänsä ratkaisut itse. Syy, miksi he eivät välitä Kylie Jenneristä on tyyli, mikä on muuttanut myös Timothée Chalametia. Mies lentelee nykyään yksityiskoneilla, pukeutuu kalliiseen huippumuotiin ja elää leveästi ”joojoo-miesten” ympäröimänä.

– Kun hän vietti aikaa perheensä kanssa joulun pyhien aikana, hän oli todella poissaoleva ja tekstaili Kylien kanssa taukoamatta. Hän hädin tuskin oli vuorovaikutuksessa kenenkään muun kanssa, sisäpiiriläinen väittää The Sunille.

– Kun hän harvoin sitten liittyi muiden mukaan, hän näytti olevan kiinnostunut ainoastaan omista asioista puhumisesta. Timothée tuntui vieraalta ihmiseltä.