Nainen jättää miljoonaperinnön lemmikeille – syyttää lapsia laiminlyönnistä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kiinan Shanghaissa asuva nainen on päättänyt jättää 2,6 miljoonan euron arvoisen omaisuutensa kissoilleen ja koirilleen. Aikuisille lapsilleen hän ei sen sijaan halua jättää mitään.

Liu-niminen nainen teki muutama vuosi takaperin luonnoksen testamentista, jossa hän aikoi jättää rahansa ja omaisuutensa kolmelle lapselleen. Liu on sittemmin tullut toisiin aatoksiin. Naisen mukaan syynä on se, etteivät lapset ole vierailleet hänen luonaan tai olleet muutenkaan yhteydessä.

South China Morning Post -lehden mukaan Liu pyytää testamentissa, että varallisuus käytettäisiin hänen lemmikkiensä ja niiden poikasista huolehtimiseen. Paikallinen eläinlääkäriklinikka nimettiin naisen perinnön hallinnoijaksi ja lemmikkien hoitajaksi.

Kiinan lain mukaan Liu ei voi suoraan testamentata omaisuuttaan lemmikeille. Lain kiertäminen onnistuu kuitenkin nimeämällä luottohenkilön, joka varmistaa eläinlääkäriklinikan huolehtivan lemmikeistä asianmukaisesti. Liu voi vielä muuttaa testamenttiaan, mikäli hän tulee toisiin aatoksiin perintönsä jakamisen suhteen.