Tältäkö Phuketin loman pitäisi näyttää? Alessandra Ambrosion lomakuvat julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosikymmeniä huippumallien A-sarjassa viettänyt Alessandra Ambrosio jätti taannoin aktiivisen malliuransa, mutta ilmeisesti vanha suola on jonottanut. Hän nimittäin tekee sittenkin edelleen mallikuvauksia eri brändeille. Nyt Alessandra on ehtinyt vaihtaa hetkeksi vapaalle.

Nyt Ambrosio on esitellyt upeaa lomaansa suomalaisten suosimassa Phuketissa, Thaimaassa. Supermallin kuvissa näkyy biksuposeerauksen lisäksi myös upea luksushotelli sekä tietenkin myös asiaankuuluvaa juomaa, joka pitää viileänä kuumassa auringonpaahteessa.

Alessandra on osoittanut myös aktiiviuransa jälkeen huippukunnossa. Kaunotar on nähty ajoittain upeissa lomakuvissa eri puolilla maailmaa. Usein mukana on myös teini-ikäinen tytär Anja ja tämän ystäviä.