Kelly Clarkson paljasti laihtumisensa syyn – sairaus sai havahtumaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulaja ja juontaja Kelly Clarkson on avannut kulissien takana olevia terveysasioitaan viimeisimmässä The Kelly Clarkson Show -keskusteluohjelman jaksossa. Tähti paljasti, että hänen äskettäinen laihtumisensa johtui esidiabetes-diagnoosista, jonka hän sai muutama vuosi sitten.

Maanantain jakson aikana, kun näyttelijä Kevin James kehui Clarksonsia hyvästä ulkonäöstä, Clarkson kertoi mikä elämäntapamuutokseen johti. ”Minulle kerrottiin, että minulla oli sokeriaineenvaihdunnan häiriö”, Clarkson paljasti nauraen. Nainen ei kuitenkaan ollut diagnoosista yllättynyt.

Clarkson kertoi People-sivuston mukaan saaneensa diagnoosin esidiabeteksesta, mikä tarkoittaa, että hän oli vaarassa sairastua diabetekseen. Hän kuitenkin odotti kaksi vuotta ennen kuin ryhtyi toimenpiteisiin. Nyt Kelly Clarkson on ottanut terveytensä vakavasti ja tehnyt muutoksia elämäntapoihinsa.