Lapsi ryömi kourapeliautomaatin sisään: ”Kuin kukkulan kuningas”

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lapset päätyvät toisinaan hämmentäviin tilanteisiin vanhempien silmien välttäessä. Eräs australialainen poika löysi taannoin tiensä huvipuistoista tutun kourapeliautomaatin sisälle.

Kolmivuotias Ethan oli perheensä kanssa ostoskeskuksessa Queenslandissa. Lapsi ryömi kourapelin sisään yrittäessään tavoitella palkintona olevia pehmoleluja. Ethanin isä Timothy kertoo katsoneensa muualle vain hetkeksi ja hämmentyneensä lapsen vikkelyydestä.

– Ethan ryömi laitteen sisään sekunnin murto-osassa. Luukku sulkeutui hänen perässään. Poika nousi ylös, tajusi mitä tapahtui ja käyttäytyi kuin kukkulan kuningas, Timothy kuvaili The Guardian -lehden mukaan.

Ethan oli innoissaan päätyessään pehmolelujen keskelle, vanhemmat luonnollisesti kauhuissaan. Paikalle hälytetyt poliisit vapauttivat lapsen rikkomalla laitteen ikkunan. Hän ehti olla laitteen sisällä 10-15 minuutin ajan.

Ethania pelastamaan saapuneita poliiseja tapaus nauratti. Molemmat ovat itsekin vanhempia, joten lapsen joutuminen erikoiseen pulaan ei tullut yllätyksenä.

– Lapset ovat lapsia. Oma poikani on nelivuotias. On yllättävää, ettei hän ole tehnyt vastaavaa, vanhempi konstaapeli Stuart Power totesi.