Mies yllätti Heidi Klumin elokuvateatterissa – sujautti peniksensä popcornrasiaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksalainen supermalli Heidi Klum on viime aikoina esiintynyt enemmän televisiossa juontajana ja tuomarina mallin töiden sijaan. Pitkän uran julkisuudessa tehnyt Heidi Klum vieraili Alex Cooperin Call Her Daddy -podcastissa ja kertoi muun muassa siitä miten hän nauttii olostaan kotona vähissä vaatteissa.

Heidi Klum ja Alex Cooper keskustelivat rajattoman rusketuksen ottamisesta, elämästä, parisuhteista ja miehistä. 50-vuotias huippumalli kertoi haastattelun aikana myös mikä on erikoisin asia, jonka mies on tehnyt hänelle treffeillä.

Heidi Klum oli ollut elokuvissa treffikumppaninsa kanssa he olivat ostaneet yhteiset popcornit. Popcornrasia oli miehen sylissä, josta Klum kurkotteli kädellään syömään leffaherkkuja. Kun hän oli laittanut kätensä pahviseen rasiaan ottaakseen lisää popcorneja, hän tunsi kädessään jotain aivan muuta. Mies oli sujauttanut rasian pohjaan tehdystä reiästä sukuelimensä popcornien sekaan.

@spotifypodcasts So… has this happened to anyone else or is Heidi the only victim 😩 #heidiklum #callherdaddy #popcorn #agt #podcast #chd #alexcooper #podcastclips #germany ♬ original sound – Spotify Podcasts