Antti Tuisku paljasti hurjan aluevaltauksen: ”Elämäni vaativin matka”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen menestyneimpiin poptähtiin lukeutuva Antti Tuisku jätti taannoin esiintymislavat ja on siitä saakka keskittynyt hyvinvointiin ja liikuntaan. Tänään Tuisku paljasti uuden aluevaltauksen, sillä hän aikoo nousta huippu-urheilussa suomalaisten kärkikaartiin. Antti nimittäin osallistuu ensi vuonna hiihdon SM-kilpailuihin.

– Nyt se on virallista; yksi elämäni suurimmista haaveista toteutuu, kun hyppään 110%:sti huippu-urheilijan elämään ja matka kohti vuoden 2025 hiihdon SM-kisoja starttaa. Tämä on heittämällä elämäni vaativin matka, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Haluan nähdä, mitä tällainen wannabe hiihtofani voi saada vuodessa aikaan, kun kaikki tehdään huippuammattilaisten avulla, niin kuin kuka tahansa ammattihiihtäjä. Haluan itse kokea ja myös näyttää ihmisille, mitä ihailemieni huippu-urheilijoiden elämä on ja mitä se vaatii, Antti Tuisku kertoo Facebookissa.

Espanjassa nykyisin asuva Tuisku paljasti samalla perustaneensa uuden hiihtoseuran, jonka nimi on AT Ski Team. Mistään pienestä harrastelusta ei ole kyse, sillä Tuisku kertoo kokoavansa hiihtoseuralle naisten edustusjoukkueen.

– Olen myös päättänyt lähteä tukemaan AT Ski Teamiä niin, että pystymme heti kasaamaan naisten edustusjoukkueen, johon urheilijarekrytointi on auennut osoitteessa www.go-on.fi! Jos haluat olla osa uutta, tulevaisuuden hiihtoseuraa, missä sinulle tarjotaan taloudellista ja henkistä tukea sekä kaikkea siltä väliltä, jotta voisit keskittyä vain urheilijana olemiseen, hae mukaan, Tuisku kirjoittaa.

– Haluan fyysisen ja henkisen itseni likoon laittamisen kautta löytää vastauksia siihen, miksi halusin lopettaa artistiurani huipulla ja mihin oikeastaan väsyin… Tämä on ennen kaikkea matka itseeni ja omiin rajoihini sekä jos pystyn tuomaan huippu-urheilua ja liikuntaa ylipäänsä lähemmäs jokaisen ihmisen arkea ja elämää, olen onnistunut, Tuisku kommentoi.