Elisabeth Moss on raskaana – odottaa ensimmäistä lastaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä Elisabeth Moss on tunnettu monista elokuvista ja televisiosarjasta. Naisen tunnetuimpien töiden joukkoon kuuluu muun muassa Peggy Olsonin rooli Mad Men -sarjassa ja June Osbornen rooli suositussa The Handmaid’s Tale – Orjattaresi -televisiosarjassa.

Elisabeth Moss on viime vuosien aikana julkaissut hyvin vähän kuulumisistaan sosiaaliseen mediaan. Nyt nainen paljasti Jimmy Kimmel Live -ohjelman haastattelussa olevansa raskaana. 41-vuotias Elisabeth Moss odottaa hänen ensimmäistä lastaan. Tähti kertoi olevansa hyvin onnekas, koska raskaus on ollut helppo ja kaikki on sujunut hyvin.

Elisabeth Moss oli aiemmin naimisissa Fred Armisenin kanssa noin vuoden ajan ennen kuin he erosivat vuonna 2011. Tällä hetkellä näyttelijä ei ole kertonut julkisuuteen rakkauselämästään tai parisuhdestatuksestaan.