Kamera ikuisti erikoisen murtovarkauden – rikollisille 35 000 dollarilla Pokemon-kortteja

Ohhoh! · Tim Isokivi

Kaliforniassa tutkitaan mittavaa Pokemon-varkautta. San Josessa sijaitsevaan keräilyesineisiin erikoistuneeseen Tofu’s Trading -liikkeeseen murtautui joukko varkaita, joiden mukaan päätyi kymmenien tuhansien eurojen arvosta Pokemon-kortteja.

Murtovarkaat iskivät liikeeseen keskellä yötä. Liikkeen omistaja Amy Simpsonin mukaan vaikutti siltä, etteivät varkaat edes tienneet minkälaiseen liikkeeseen he olivat murtautuneet. He veivät kuitenkin mukanaan kassalippaan ja 35 000 dollarin eli noin 32 000 euron arvosta Pokemon-keräilykortteja.

Liikkeen kannalta oli onni, että varkaat iskivät jo keskiviikkona. Liikkeeseen oli nimittäin saman viikon perjantaina määrä saapua erä arvokkaita erikoiskortteja. Tofu’s Trading julkaisi muokatun version valvontakameroiden taltioimasta materiaalista paitsi tekijöiden löytämiseksi, myös repiäkseen huumoria harmillisesta tapauksesta.

– Oli huvittavaa nähdä varkaiden ryömivän maassa. Meillä on tapana löytää hieman huumoria huonoistakin tilanteista, liikkeen toiminnajohtaja Ann Ma kuvaili ABC7-uutissivustolle.