MP-messuilla yhteensä 52 000 kävijää – Väinö ja Joona nappasivat arvostetun palkinnon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Stara vietti viikonlopun 52.000 muun henkilön kanssa Pohjois-Euroopan suurimmilla moottoripyörämessuilla Helsingissä. Messuilla vieraili kolmen päivän aikana entistä suurempi joukko nuoria mopoharrastajia. Näyttävän Shell-mopon rakentaneet Väinö Harvia ja Joona Nieminen voittivat messuilla toisen sijan aikuisille tarkoitetusta Petrol Circus Custom Bike Show 2024 -kilpailusta.

– No onhan tämä tosi mahtavaa, teini-ikäiset pojat kommentoivat Staralle palkintojenjaon huumassa.

– Me päätettiin pyytää Shell-mopo MC-Jonnelan puolelta isojen sarjaan, koska se täytti raamit ja osoittautui todella näyttäväksi menopeliksi, kommentoi myös Petrol Circuksen puuhamies, Jarno ”Japi” Åström.

Tuomariston ykkösvalinta oli Lassa Sundbergin Husqvarna V-Twin 1923 ja näyttelyn paras pyörä Rasmus Leibin Kawasaki Z1000 Turbo. Nuorten moottoripyöräharrastuksen esille tuominen MP Jonnelassa sai järjestäjien mukaan paljon kiitosta myös yleisöltä. Pohjois-Euroopan suurimmat moottoripyörämessut MP 25 järjestetään perjantaista sunnuntaihin 31.1.–2.2.2025 Helsingin Messukeskuksessa. Väinön ja Joonan haastattelun voit lukea tästä.