Heidi Klum ottaa yläosattomissa aurinkoa – lasten pitää varoittaa ystäviään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Saksalainen supermalli Heidi Klum on viime aikoina esiintynyt enemmän televisiossa juontajana ja tuomarina mallin töiden sijaan. Pitkän uran julkisuudessa tehnyt Heidi Klum täytti viime kesäkuussa 50 vuotta ja säväytti omissa Halloween-juhlissaan näyttävällä riikinkukkoasullaan.

Heidi Klum vieraili Alex Cooperin Call Her Daddy -podcastissa ja kertoi muun muassa siitä miten hän nauttii olostaan kotona vähissä vaatteissa. Klum kertoi olevansa kotona niin paljon ilman yläosaa, että lasten täytyy aina varoittaa heille kylään tulevista vieraista etukäteen.

– Lapseni tulevat aina varmistamaan, että puen topin päälleni ennen kuin heidän ystävänsä tulevat meille, Heidi Klum kertoi.

Etenkin kuumina ja aurinkoisina päivinä Heidi Klum rakastaa viettää aikaansa puutarhassaan pieni alaosa yllään ja rinnat paljaana. Nainen halusi tarkentaa vielä haastattelun aikana, että hän ei tee puutarhassa pihatöitä vaan ottaa yksinkertaisesti rajatonta rusketusta koska hän vihaa rusketusrajoja.

@spotifypodcasts Heidi Klum says gardens are for tanning, not for gardening 😭💀 #callherdaddy #chd #heidiklum #podcast #alexcooper #garden #agt #victoriasecret ♬ original sound – Spotify Podcasts