UMK:n avaus- ja väliaikaesiintyjät julkaistiin – Käärijällä ja Erika Vikmanilla yhteinen spektaakkeli

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lauantaina järjestettävässä Uuden Musiikin Kilpailussa selviää, kuka edustaa tänä vuonna Suomea Euroviisuissa. Tapahtumassa nähdään tuttuun tapaan kilpailijoiden lisäksi myös nimekkäitä aloitus- ja väliaikaesiintyjiä.

Lauantain UMK-finaalissa esiintyvät Käärijä ja Erika Vikman, Kuumaa sekä Benjamin Peltonen. Kaikki väliaikaesiintyjät ovat kilpailleet UMK:ssa aikaisempina vuosina. Kuumaa ja Benjamin Peltonen avaavat illan, Käärijän ja Erika Vikmanin yhteisshow puolestaan nähdään finaalin puoliajalla.

– On todella siistiä palata takaisin UMK-lavalle, sinne, mistä kaikki tämä hullunmylly alkoi. Kun kaksi hyvin omanlaista persoonaa lyödään samalle lavalle, niin unohtumaton show on taattu, kommentoi Käärijä tiedotteessa.

– On suuri kunnia saada esiintyä ja tänä vuonna myös kantaa ohjelmaa juontajan roolissa. Jännittävin osuus lienee itse show’n avausnumero, sillä se tulee olemaan UMK-historian isoin ja hienoin avaus. Näin uskaltaisin väittää, Benjamin Peltonen hehkuttaa.

UMK-finaalissa kilpailevat järjestyksessä Sini Sabotage, Cyan Kicks, Jesse Markin, Mikael Gabriel x Nublu, Sara Siipola, Sexmane ja Windows95Man. UMK-finaali järjestetään Tampereen Nokia Arenalla lauantaina 10. helmikuuta. Ylen suoran televisiolähetyksen lisäksi tapahtuma esitetään televisiossa myös Virossa, Espanjassa ja Hollannissa.