Lil Jon julkaisee yllättävän levyn – opettaa kuuntelijoita meditoimaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri ja tuottaja Lin Jon nautti valtavasta suosiosta erityisesti 2000-luvun alussa crunk-villityksen aikoihin. Nyt Lil Jonin kerrotaan suunnittelevan paluuta musiikin pariin. Tiedossa on kuitenkin hieman toisenlainen levy, kuin moni ehkä osaisi odottaa Lil Jonin crunk-kauden tuotannon perusteella.

Lil Jon on julkaisemassa albumin, jolla hän opastaa kuuntelijoitaan meditaation saloihin. TMZ:n mukaan fitness ja hyvinvointi ovat nykyään merkittävä osa artistin arkea. Tästä syystä hän päätti tehdä teemaan liittyvän levyn.

Lil Jonin 10 kappaletta sisältävän levyn on määrä ilmestyä 16. helmikuuta. Räppärin on huhuttu nousevan lavalle paria päivää aikaisemmin laulaja Usherin Super Bowl -väliaikaesiintymisen aikana. Super Bowl pelataan sunnuntaina 11. helmikuuta.