Robbie Williams laihtui hetkessä 12 kiloa – myönsi lääkkeen käyttämisen

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supertähti Robbie Williams on hätkähdyttänyt fanejaan viimeaikaisella muodonmuutoksellaan. Mies on pienessä ajassa laihtunut huomattavan määrän ja kertonut nyt sen olevan suositun lääkkeen ansiota.

Robbie Williams on kertonut laihtuneensa pienessä ajassa noin 12 kiloa. Aiemmin hän painoi 88,5 kiloa ja nyt noin Daily Mail -sivuston mukaan noin 76,7 kiloa. 49-vuotias tähti myönsi suoraan, että hän on käyttänyt lääkettä, joka toimii samalla tavalla kuin monien suosima Ozempic-valmiste.

Robbie Williams kertoo lääkkeen käyttämisen toimineen hänen kohdallaan kuin taikatemppu. Viime aikoina laulaja onkin esitellyt vartaloaan vähäpukeisena useissa kuvissa, joita hän on julkaissut sosiaaliseen mediaan. Mies on muun muassa mainostanut Ayda-vaimonsa suunnittelemia Fuck Boy -sukkia kuvissa, joissa hänellä on yllään vain pienet uimahousut.