Suurmestarin uudet vakiokilpailijat paljastettiin – uudet jaksot alkavat maaliskuussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suurmestari-ohjelmassa julkisuuden henkilöt joutuvat suorittamaan erikoisia, koomisia ja luovuutta vaativia tehtäviä. Ohjelma palaa viidennen tuotantokauden merkeissä maaliskuussa. Uusissa jaksoissa mukana on jälleen uusia vakiokilpailijoita.

Suurmestarin uuden kauden vakiokilpailijoina edustavat Pirjo Lonka, Joonas Nordman, Eero Ritala ja Pamela Tola. Tuttuun tapaan ohjelmassa nähdään myös jaksokohtaisia tähtiä. He ovat Arman Alizad, Ernest Lawson, Jenni Kokander & Mikko Penttilä, Olga Temonen, Johanna Puhakka, Sointu Borg, Elina Gustafsson, Niko Saarinen, Heikki Ranta, Ville Myllyrinne, Viivi Pumpanen ja Elias Salonen.

Suurmestari perustuu brittiläiseen Taskmaster-ohjelmaan, jota on esitetty Suomessa nimellä Suurmestari UK. Suomessa ohjelman suurmestarina toimii Jaakko Saariluoma ja tuomarina Pilvi Hämäläinen. Suurmestarin viides kausi alkaa MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa 16. maaliskuuta.