Alix Earle nolostutti kiitospäivän illallisella – aneli isältään rahaa silikonirintoihin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alix Earle on yksi kuumimmista tämän hetken julkkiskaunottarista, jotka ovat nousseet valtavaan suosioon ja tunnettuuteen TikTokin avulla. Earle kertoo sosiaalisessa mediassa hyvin avoimesti elämästään ja kuulumisistaan ja on ollut rehellinen seuraajilleen myös kauneusleikkauksistaan.

Alix Earle on esitellyt seuraajilleen miten hän on käynyt ottamassa muun muassa täyteaineita huuliinsa. Nainen otti myös pari vuotta sitten silikonitäytteet rintoihinsa, joita hän oli koko ikänsä pitänyt liian pieninä.

Alix Earle on kertonut, että hän on lapsesta asti haaveillut suuremmista rinnoista. Hän yritti 18-vuotiaana anella isältään rahaa leikkaukseen, koska hänellä ei ollut silloin vielä omaa rahaa. Earle muistelee tehneensä muun muassa kiitospäivän illallisesta kiusallisen anelemalla isältään lahjaksi silikonirintoja. Heti kun hänellä oli omaa rahaa tarpeeksi säästössä, hän kävi suurentamassa rintansa.

@spotifypodcasts Alix asking her dad for surgery money at Thanksgiving takes awkward family dinners to a whole new level 😭 #hotmess #alixearle #plasticsurgery #alixearleclips #podcast #podcastclips #surgery #miami ♬ original sound – Spotify Podcasts

@alixearle Wish them a happy birthday #grwm #breastaugmentatin #implant ♬ original sound – Alix Earle