Countrytähti vakuuttaa: ”En tappele Kyle Richardsin kanssa”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Countrylaulaja Morgan Wade on viettänyt tiiviisti aikaansa asumuserossa olevan Beverly Hillsin täydelliset naiset -ohjelman tähden Kyle Richardsin kanssa. Kaksikosta on liikkunut jo pitkään huhuja, joiden mukaan naiset olisivat romanttisessa suhteessa keskenään.

Kyle Richards on vakuuttanut olevansa Morgan Waden kanssa vain hyviä ystäviä, vaikka hän onkin todennut, että voisi hyvin nähdä itsensä seurustelemassa joskus naispuolisen henkilön kanssa. Nyt fanit epäilivät, että Richards ja Wade ovat huonoissa väleissä, koska artisti poisti sosiaalisesta mediasta kaikki julkaisut, joissa Kyle Richards nähtiin.

Nyt 28-vuotias Morgan Wade on vakuuttanut, että hänen ja 55-vuotiaan Kyle Richardsin ystävyys ei ole päättynyt. Nainen julkaisi Daily Mail -sivuston mukaan Instagram-tarinan, jossa hän poseerasi jälleen Richardsin kanssa hymyssä suin. ”En ole riidoissa Kyle Richardsin kanssa”, artisti oli kirjoittanut kuvan yhteyteen.