Portion Boysin JaloTiina loksauttaa miesten leuat – lomakuvat someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositussa Portion Boys -yhtyeessä vaikuttava JaloTiina, eli Tiina Forsby, kiersi yhtyeensä kanssa viime vuoden ahkerasti keikkalavoja. Ennen vuodenvaihdetta hän suuntasi samassa yhtyeessä vaikuttavan miehensä Mikael Forsbyn kanssa luksuslomalle Aasiaan.

Tiina ja Mikael julkaisivat reissultaan silmiähivelevän kaunista materiaalia sosiaalisessa mediassa, ja otoksissa JaloTiina pääsee upeasti oikeuksiinsa. Luksusvillat, uima-altaat ja herkulliset ruoat saivat tarjota nollautumista kiireisen keikkavuoden jälkeen. Nyt reissu on jo ohi.

– Monta paikkaa koettiin ja nähtiin. Mun ig-päiväkirja ei ollu oikein missään vaiheessa ajan tasalla (postasin fiiliksen mukaan ja en oikein ikinä halunnu että kukaan tietää tarkalleen missä olen milläkin hetkellä). Monta kohdetta jätin tietoisesti myös somen ulkopuolelle, JaloTiina kirjoittaa.

– Näitä auringonlaskuja jään todenteolla kaipaamaan kuten sitä kiireetöntä laahustelua päivästä toiseen. Onneksi nämä hetket kantaa pitkälle. Kokoan joskus paremmalla ajalla tarkempaa yhteenvetoa ja videota koko meidän reissusta, JaloTiina jatkoi.