Teddi Mellencampin leikkaus onnistui hyvin – leikkausarvesta tuli hurja näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Teddi Jo Mellencamp tunnetaan Beverly Hillsin täydelliset naiset -televisiosarjasta, jonka tähtikaartiin kaunotar kuului kolmen tuotantokauden verran. Nainen paljasti syyskuussa, että hän on taistellut melanooman kanssa jo jonkin aikaa. Mellencampilta löydettiin tällöin uusi ihomuutos, joka osoittautui ihosyöväksi. Melanoomadiagnoosi oli jo naisen kahdestoista.

Teddi Mellencampia hoidettiin viikkojen ajan erilaisilla hoidoilla, jotka eivät tuottaneet tulosta. Lopulta nainen joutui leikkaukseen, joka suoritettiin joululoman aikana. Leikkaus oli onnistunut ja nyt Mellencamp tulee käymään säännöllisissä tarkastuksissa aluksi kolmen kuukauden välein.

Teddi Mellencamp kertoi Instagram-julkaisussaan, että viime vuosi ja tämän vuoden alku ovat olleet hänelle henkisesti raskaita. Nainen on joutunut tutkiskelemaan omia ajatuksiaan ja kamppailemaan huonon itsetunnon ja arvottomuuden tunteen kanssa.

Perheenäiti on vellonut aiemmin negatiivisissa ajatuksissa ja miettinyt muun muassa sitä, että hänen lihaksensa ovat kadonneet, hän ei ole enää televisiossa eikä riitä omana itsenään. Enää Mellencamp ei halua keskittyä negatiivisiin asioihin vaan panostaa siihen, että hänestä tulee tänä vuonna kaikin puolin vahva.