Auri Kananen nousi floridalaisuutisten ykköstähdeksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen himosiivooja Auri Kananen tekee näyttävää uraa sosiaalisessa mediassa. Hän on tullut tunnetuksi siitä, että siivoaa hurjassa kunnossa olevia koteja ilmaiseksi ja kuvaa operaatioista videoita nettiin. Nyt Etelä-Floridassa toimiva uutiskanava WPLG Local 10 on tehnyt suomalaisesta siivouksen kuningattaresta juttua.

Yleensä Aurin apua kaipaavat ovat kinkkisessä elämäntilanteessa. He eivät näe ulospääsyä tai keinoa, miten voisivat muuttaa suuntaa kaaoksen keskellä. Ilmaiseksi siivoava Auri Kananen tietää, että vaikeassa elämäntilanteessa on mahdotonta nähdä toivoa etenkään, jos ympärillä vallitsee sekasortoa. Hän rientää mielellään apuun, eikä tuomitse ketään.

Uutiskanavan tekemässä insertissä nähdään, kuinka Auri auttaa masennuksesta kärsivää miestä ja hänen tytärtään. Tytär muutti isänsä luokse auttaakseen sotkun taltuttamisessa, mutta se osoittautui ylivoimaiseksi tehtäväksi. Hän on auttanut uutiskanavan julkaisualueella muitakin perheitä ja kasvattanut seuraajamääränsä useisiin miljooniin.