Julianne Hough palasi studioon – julkaisi viimeksi viisi vuotta sitten

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough päivitti hänen kuulumisiaan omalla Instagram-kanavallaan. Alkuvuoden nainen kertoo pyhittäneen rakkaille ihmisille ja asioille, joiden tekemisestä hän nauttii.

Julianne Hough on viettänyt viime viikkojen aikana veljensä perheen kanssa aikaa. Hän on myös halunnut keskittyä taiteen tekemiseen. Hough nauttii itsensä ilmaisemisesta etenkin tanssin avulla, mutta nyt tähti näyttää tekevän myös uutta musiikkia.

Julianne Hough julkaisi musiikkia viimeksi viisi vuotta sitten. Naisen Transform-niminen single julkaistiin vuonna 2019 ja se on saanut Spotifyssa reilun kaksi miljoonaa kuuntelua. Kenties tänä vuonna tähden laulamaa musiikkia kuullaan lisää.