Nainen pelasti kissansa käärmeeltä – käytti keittiövälinettä apuna

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa nähdään välillä videoita tapauksista, joissa ihmiset onnistuvat pelastamaan lemmikkinsä erilaisten petoeläinten hampaista. Tällä kertaa erään naisen nopea reagointi auttoi pelastamaan hänen kissansa hengenvaarallisesta tilanteesta.

Brisbanessa asuva Rebecca Daynes kertoi Facebookissa löytäneensä kissansa Mabelin pihalta niin, että idänruskokäärme oli kietoutunut tiukasti sen kaulan ympärille. Idänruskokäärmeet ovat aiheuttaneet Australiassa enemmän käärmeenpuremakuolemia kuin mikään muu laji.

Daynes kertoi julkaisussaan, että hän reagoi järkyttävään käärmeen näkemiseen adrenaliinin täyttämässä sumussa. Nainen oli hakenut keittiöstä pihdit ja saanut lopulta niiden avulla käärmeen irrotettua Mabel-kissansa kimpusta.