Ellinoora ja Samuli Putro yhdistävät voimansa – yhteiskappale kuullaan Emma-gaalassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaksi suomalaista laulaja-lauluntekijää on yhdistämässä voimansa. Elinoora ja Zen Cafe -yhtyeestäkin tunnettu Samuli Putro julkaisevat Osuma-nimisen yhteiskappaleen, joka saa ensiesityksensä viikonloppuna.

Osuman ovat sanoittaneet Ellinoora ja Putro yhdessä. Sävellystyö syntyi yhdessä kappaleen tuottajanakin toimineen Samuli Sirviön kanssa. Kappale kertoo erilaisten maailmojen kohtaamisesta.

– Samuli Putro on ollut yksi lempitekijöistäni suomalaisen musiikin parissa nuoresta saakka. Tuntuu samaan aikaan absurdilta ja samalla jonkun suuremman tarkoituksen mukaiselta, että julkaisemme nyt yhteiskappaleen, Ellinoora kertoo tiedotteessa.

– Me ollaan ihan mahdoton pari. Tehdään siitä laulu. Mä oon Raahesta, Ellinoora Oulusta. Halu näyttää oli kova. Veikkaan, että Ellistä nauratti, mutta ei se sitä vittu näyttänyt. Ammattilainen. Ihme sessio, Putro kommentoi.

Osuma saa ensiesityksensä Espoon Metro-areenalla järjestettävässä Emma-gaalassa lauantaina 17. helmikuuta. Tapahtumassa esiintyvät myös muun muassa Behm, Kuumaa, Käärijä ja Jenni Vartiainen.