Emily Ratajkowski parturoi yläosattomissa – julkaisi sykähdyttävän kuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu amerikkalainen supermalli Emily Ratajkowski on toiminut monille huippumerkeille mallina ja mainoskasvona. Nainen on perustanut vuosia sitten myös oman uimapukuja ja ranta-asuja valmistavan Inamorata-vaatemerkin, jonka asuja malli esittelee usein omilla sosiaalisen median kanavillaan.

Nyt Emily on parturoinut itseään ja sitä varten riisunut ylävartalonsa paljaaksi. Hän leikkasi hiustensa latvoja, ja päätti ottaa tilanteesta otoksen sosiaaliseen mediaan. Kuviensa yhteydessä hän kertoo, ettei ole käymässä läpi mitään erityistä, vaan tarvitsi ainoastaan pienen hiustenleikkuun.

Emily Ratajkowski alkoi viime syksynä tapailemaan Eric Andréasta erottuaan näyttelijänä ja koomikkona tunnettua Stéphane Bakia. Nainen on viettänyt loppuvuonna tiiviisti aikaa ranskalaisen komistuksensa kanssa, mutta mies ei näytä ottaneen osaa kuitenkaan tälle lomamatkalle.