Grace Boorin kuvat saavat miesten sukat pyörimään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa varsin menestyksekästä uraa viime vuosina tehnyt Grace Boor tienaa hyvin esittelemällä vartaloaan. Hänellä on nykyisin jo yli kaksi miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Viime aikoina Boor vaikuttaa pyrkineen kokeilemaan kuinka pieniä biksut voivatkaan olla.

Tällä kertaa Boor on haastanut puumat, sillä hän poseeraa kurvikkaana kissamaisesti kuvioiduissa biksuissa, jotka joutuivat tekemään toden teolla töitä pitääkseen Gracen kurvit aisoissa. Tällä kertaa se onnistui varsin hyvin, mutta tulos oli näyttävä.

Parikymppinen Grace Boor osaa tehdä myös bisnestä ulkonäöllään. Yhdysvalloissa asuvalla kaunottarella on Instagramissa 1,3 miljoonaa seuraajaa ja 1,2 miljoonaa seuraajaa TikTokissa. Lisäksi hän ylläpitää omaa maksullista sivustoa, jonka kautta fanit voivat tilata mieleistään sisältöä.