Viime syksyn Marvel-seikkailu jo suoratoistossa – floppasi teattereissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disney+-suoratoistopalveluun on lisätty marraskuussa ensi-iltansa saanut The Marvels. Marvel-seikkailu tuo yhteen Brie Larsonin näyttelemän Captain Marvelin, Irman Vellanin Ms. Marvelin ja Teyonah Parrisin Monica Rambeaun.

The Marvels oli Disneylle pettymys lippuluukulla. Yli 220 miljoonan dollarin budjetilla tehty elokuva jäi historiaan kaikkien aikojen pienimmät lipputulot tehneenä Disneyn Marvel-seikkailuna. The Marvels tuotti elokuvateattereissa maailmanlaajuisesti noin 200 miljoonaa dollaria.

Nia DaCostan ohjaamassa The Marvels -elokuvassa Captain Marvelin voimat sekoittuvat Ms. Mavelin ja Monica Rambeaun kanssa. Kolmikon täytyy opetella työskentelemään yhdessä pelastaakseen maailmankaikkeuden uudelta uhalta.

Disneyn Marvel-elokuvien menestys ei ole enää hetkeen yltänyt supersankariseikkailujen kulta-ajan tasolle. Myös viime vuonna ilmestynyt Ant-Man and the Wasp: Quantumania oli yhtiölle pettymys lippuluukulla.