Lääkärin sormus päätyi 160 kilometrin päähän toiseen sairaalaan – löytyi kirurgin taskusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lääkärin kadottama sormus on löytynyt Iso-Britanniassa jokseenkin yllättävällä tavalla. Se oli päätynyt 160 kilometrin päähän toiseen sairaalaan. Sormus löytyi kirurgisen puvun taskusta.

Länsi-Suffolkin sairaalassa työskentelevä Radhika Ramasamy oli laittanut sormuksensa taskuun antaessaan potilaalle nukutusainetta. Sormus unohtui kirurgisen puvun taskuun ja päätyi sen mukana pesuun. Pesty puku toimitettiin käyttöön Lontoon Royal Free -sairaalaan.

Lontoolaissairaalassa työskentelevä Suraj Shah yllättyi pukiessaan juuri pestyn kirurginasun päälleen viisi päivää myöhemmin. Taskusta putosi lattialle sormus. Shah otettua yhteyttä sairaalaan pesulaan kävi ilmi, että Suffolkissa sijaitsevan sairaalan lääkäri oli kadottanut sormuksensa.

Ramasamy kertoi tiedotteessa olevansa onnellinen sormuksen löytymisestä. Hän oli varma sen tuhoutuneen pesussa. Shah puolestaan kommentoi olevan hienoa, että hän sai olla osa pientä ihmettä.