Portion Boysin JaloTiinan biksuposeeraukselle kritiikkiä – näpäytti uudella kuvalla takaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpien yhtyeiden joukkoon viime vuosina nousseen Portion Boys -yhtyeen naistähti JaloTiina on viime aikoina ihastuttanut seuraajiaan sosiaalisessa mediassa julkaisemalla taannoiselta Aasian lomareissultaan upeita lomakuvia muun muassa uima- ja porealtailta.

Sosiaalisessa mediassa monet käyttäjät pyrkivät ajoittain purkamaan pahaa oloaan kritisoimalla muiden hyväntuulisia päivityksiä, ja näin kävi nytkin. JaloTiina paljasti miten hänen kuvansa olivat saaneet erikoisen kommentin, joka kuului ”Sit vielä mietit miksi sinua kiusataan, häpeä”. Nyt hän vastaa saamaansa kritiikkin napakasti samassa foorumissa.

– Bikinikuvat somessa aiheuttaa aina isoja reaktioita. Ne triggeröi ja on ilmeisesti jonkun mielestä siis täysin validi peruste kiusata ja ainakin syy hävetä käyttäytymistään. Tää menee mulla jälleen kerran kategoriaan; ei mene kertakaikkiaan jakeluun. Tää em.kommentti ei todellakaan ole lähellekään pahimmasta päästä mutta esimerkkinä kuitenkin siitä minkälaista kommentointia tällaiset kuvat kirvoittaa, JaloTiina kertoi.

– Mä vietin reissussa ehkä 80% ajasta bikinit päällä. Kokisin erittäin outona jos niitä ei mun matkakuvissa olisi siis mukana ollenkaan tai että mun täytyisi tämä osio matkapostauksissani jostain syystä salata. Mutta miksi naisen bikinikuvat tai paljas iho ärsyttää? JaloTiina ihmettelee ja kertoo pyrkivänsä julkaisemaan monipuolista sisältöä loukkaamatta ketään.