Hailey Bieberin tyyli ihastuttaa – minihameesta kevään uusi trendi?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieberin mallivaimo Hailey Bieber leikkasi noin vuosi sitten pitkät ruskeat hiuksensa lyhyeksi. Nainen on nähty pitkään hyvin graafisessa ja suoraksi leikatussa polkkatukassa, jonka tähti meni nyt muuttamaan kertaheitolla pitkäksi.

Hailey Bieber teki nyt omalle Instagram-kanavalleen ensimmäisen julkaisun, jossa nähdään naisen pitkät tummanruskeat kutrit. Ystävänpäivän merkeissä tehdyssä julkaisussa nähdään tunnelmia useamman kuvan verran samalta päivältä.

Kuvissa Hailey Bieber esittelee myös upean asunsa, joka on kerännyt paljon ihastelua. Viininpunaiseen asuun kuului lyhyt minihame ja ylös napitettu paita, jonka alimmat napit oli jätetty auki. Näyttävä asu paljasti niin vatsan kuin mallin hoikat jalatkin, joissa nähtiin samaa sävyä olevat matalakorkoiset avokkaat.