Halle Berryltä härski kuvapäivitys: ”Tänä iltana hän työstää minua”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. Halle Berry nautti pitkään elämästään sinkkunaisena, mutta neljä vuotta sitten tähti löysi uuden rakkaan rinnalleen ja alkoi seurustelemaan muusikko Van Huntin kanssa.

Nyt Halle Berry julkaisi huvittavan videon hänen Instagram-kanavalleen töitä tekevästä kumppanistaan. Videolla nähdään miten Van Hunt yrittää rauhassa puhua ilmeisesti työpuhelua, mutta Halle Berry toivoisi, että mies kiinnittäisi töiden sijaan huomiota häneen.

Halle Berry on kuvannut salaa miehensä puhelua ja reagoi siihen videolla. Videon kuvauksessa nainen kertoo olevansa turhautunut siihen, että mies tekee töitä ystävänpäivänä. ”Tänä iltana hän työstää minua”, Halle Berry kirjoittaa nokkelasti videonsa kuvatekstiin.