Karhukissa löytyi puuvajasta – tältä erikoinen veijari näyttää

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Binturonki on karhukissanakin tunnettu eläin, joka ei nimestään huolimatta ole läheistä sukua karhulle tai kissalle. Kyseessä on Kaakkois-Aasiassa luonnonvaraisena tavattava sivettieläin, joka voi hämmästyttää ulkonäöllään.

Iso-Britannian Dartmoor Zoo -eläintarhasta karkasti taannoin Malu-niminen binturonki. Cornwoodissa asuva henkilö ilmoitti eläintarhan väelle myöhemmin nähneensä eläimen. Se löydettiin piilottelemasta puuvajassa paikallisen siirtolapuutarhan lähellä.

Malu ei ollut loukkaantunut pakomatkansa aikana. Binturonki tuotiin takaisin eläintarhaan, jossa sen vointia on tarkkailtu hyvinvoinnin varmistamiseksi. Eläintarha julkaisi Instagramissa kuvan karkulaisesta.

– Malu on syönyt hyvin yön aikana. Se vaikuttaa olevan rauhallinen ja hyvässä kunnossa, eläintarhan eläinvastaava kuvaili

Plymouth Live -lehdelle.