Hääkappeli vihki pariskuntia sarjatulella – ystävänpäivänä vihkiminen 14 dollaria

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ystävänpäivänä Suomessa ystävät ja parisuhteessa olevat muistavat toisiaan pienillä eleillä tai lahjoilla. Etenkin Yhdysvalloissa kyse on kuitenkin yltiöromanttisesta päivästä, jolloin juhlitaan rakkautta suurin elein, lahjoin ja illallisin.

Moni pariskunta toivoo pystyvänsä solmimaan avioliiton ystävänpäivänä, minkä vuoksi Kalifornian Long Beachin alueella sijaitseva Cute Little Wedding Chapel -hääkappeli päätti vastata kysyntään. Hääkappeli tarjosi pariskunnille hääseremonian 14. helmikuuta vain 14 dollarin hinnalla.

Hintaan kuului lyhyt hääseremonia, johon pariskunta sai kutsua mukaan enintään neljä häävierasta. Hinta kattoi People-sivuston mukaan vain vihkimisen kustannukset. Lisäkuluja tuli, mikäli pariskunnalla ei ollut omaa virallista todistusta, vaan he halusivat ostaa avioliittoluvan ja vihkitodistuksen. Tällöin kulut nousivat 175 dollariin.