Jenna Dewan esitteli paljasta raskausvatsaansa – hehkuu odotusaikana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijänä tunnettu Jenna Dewan paljasti taannoin olevansa raskaana. 43-vuotias tähti odottaa kolmatta lastaan yhdessä hänen miehensä Steve Kazeen kanssa ja näyttää nauttivan raskausajasta täysin rinnoin.

Jenna Dewan julkaisi hänen Instagram-kanavallaan nyt sarjan kuvia, joissa nähdään hänen perheensä tunnelmia ystävänpäivänä. Kuvissa Dewan poseeraa onnellisen näköisenä kameralle suloisessa pyjamassa, jossa on sydämiä. Pyjama paljastaa myös Dewanin pyöristyneen vatsan.

Jenna Dewan sai hänen nykyisen miehensä Steve Kazeen kanssa neljä vuotta sitten pojan, jonka he nimesivät Callum Michael Rebel Kazeeksi. Dewanilla on myös 10-vuotias Everly-niminen tytär hänen ex-miehensä Channing Tatumin kanssa. Jenna Dewan ilmoitti raskausuutisen omalla Instagram-kanavallaan julkaisemalla videon, jossa hän paljasti kylvyssä vaahdon seasta raskausvatsansa.