Koiralla hämmentävä erityistaito – tasapainottelee esineitä päänsä päällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joillain koirilla on lähes aina meno päällä. Kronos-niminen australianpaimenkoira on sen sijaan rauhallisempaa sorttia ainakin tarpeen tullen. Koiran zen-henkinen tyyneys tulee hyvin ilmi hauskalla viraalivideolla.

Kronoksella on erityinen taito tasapainotella erilaisia esineitä päänsä päällä. Kärsivällinen koira osaa nimittäin pysytellä hämmästyttävän hyvin paikoillaan omistajan asetellessa sen pään päälle esimerkiksi mukin, aurinkolasien, pahvilaatikon ja vesipullon.

Esineiden tasapainottelu pään päällä ei ole Kronoksen ainoa erikoistaito. Aikaisemmin julkaistulla videolla australianpaimenkoira nähdään pelaamassa jengaa ihmisen kanssa. Puupalojen irrottaminen tornista onnistuu Kronokselta hämmästyttävän ketterästi.