Alppihiihtäjä kommentoi Kim Kardashianin lasketteluvideota: ”Olisi muutama vinkki…”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin perheen siskosten kuvista on voinut viime viikon aikana huomata, että he lomailivat hiljattain Aspenissa. Aspenista otettuja kuvia on julkaissut ainakin Khloe Kardashian, Kendall Jenner sekä nyt Kim Kardashiankin.

Kim Kardashian esitteli aiemmin lumisen vuoristomaiseman keskellä hänen mustaa lasketteluasuaan ja näyttäviä laskettelulaseja. Tällä kertaa hän on esitellyt videon muodossa omia laskettelutaitojaan rinteessä. Moni näyttää olleen vaikuttunut Kardashianin taidoista, mutta tähti on saanut myös kritiikkiä etenkin siitä mitä hän tekee sauvoilla laskemisen aikana.

Myös olympiatason alppihiihtäjä Lindsey Vonn on nähnyt videon ja päättänyt kommentoida naisen laskemista. ”Jutellaanpa vähän… olisi muutama vinkki…”, Vonn vihjailee. Urheilijan kommentista on tykännyt jo lähes 13 000 ihmistä.