Mies ei halunnut vuosipäivänä matkoille – vaimo kertoi lähtevänsä toisen miehen kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Redditin käyttäjä nimeltään Bigappleparade on kertonut avioliittonsa dilemmasta, jossa mies ei suostu matkustamaan heidän 10-vuotishääpäivänä aurinkolomalle vaimonsa kanssa. Vaimo oli varannut matkan Karibialle, mutta mies halusi viettää juhlapäivän mökillään Kanadassa.

Sitten vaimo päätti lähteä reissuun toisen miehen kanssa. Toinen mies oli itseasiassa hänen työkaverinsa. Mies ei usko, että vaimolla on salasuhde työkaverinsa kanssa, koska nainen on ollut aina erinomainen ja uskollinen vaimo koko heidän kymmenen vuoden avioliittonsa ajan. Vaimo ei voi ymmärtää, miksi mies ei suostu ulkomaan matkalle kanssaan. Hän ei kertomansa mukaan ole matkustanut viiteen vuoteen, niin haluaa siksi lähteä lomailemaan lämpimään. Sitä paitsi työkaveri on homoseksuaali.

– Minä haluaisin mökille, koska Kanadassa on silloin pitkä viikonloppu, mies selittää Redditissä.

Parisuhdeterapeuttien mukaan on oikeastaan vain hyväksi parisuhteelle, mikäli molemmilla osapuolilla on mahdollisuus lomailla myös ilman puolisoaan. Olipa kyseessä omaa aikaa mökillä tai viikon lepoloma auringossa, voi se tehdä hyvää avioliitolle pitää pientä hajurakoa silloin tällöin.

Keskustelut on sittemmin poistettu Redditistä.