StaraTV: Jonne Aaronin kanssa ajelulla lapsuusmaisemissa

StaraTV StaraTV Viihde Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen suosikkilaulaja Jonne Aaron juhlisti viikonloppuna upeaa 20 vuoden uraansa historiallisella keikalla Tampereen Pakkahuoneella. Samalla juhlittiin myös 40-vuotissynttäreitä, joten aihetta juhlaan toden totta olikin. Sen kunniaksi lavalla nähtiin alkuperäisen Negative-yhtyeen jäseniä.

Stara julkaisee nyt arkiston aarteena haastattelun, jossa ajellaan Jonne Aaronin upealla vuoden 1956 Pontiacilla hänen omissa lapsuusmaisemissaan Tampereen Lielahdessa. Autoilun lomassa keskustellaan niin lapsuudesta kuin musiikista ja maailman menostakin. Samalla Jonne avaa Tiikerin raidat -albuminsa sisältöä ja paljastaa hieman sen syntyvaiheita ja uusien kappaleiden taustoja. Video on julkaistu 10.5.2019.