Tom Cruisen ja venäläisen seurapiirikaunottaren suhde on totta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä ja Tom Cruise on vahvistanut parisuhteensa venäläiseen tyttöystäväänsä, seurapiirikaunotar Elsina Khayrovaan. Kaksikko on viettänyt säännöllisesti öitä 36-vuotiaan naisen omistamassa, hulppeassa Lontoon asunnossa. Khayrova osallistui 61-vuotiaan Cruisen käsipuolessa myös Lontoon Air Ambulance Charity -järjestön gaalaillalliselle viime viikolla.

Illallistapahtuma järjestettiin viiden tähden Raffles-hotellissa. Prinssi William oli tapahtumassa kunniavieraana. Cruise yöpyi tapahtuman aikaan venäläisen tyttöystävänsä omistamassa, noin 10 miljoonan punnan arvoisessa asunnossa Lontoon Knightsbridgessa. Nyt pariskunta on vahvistanut seurustelevansa.

– Elsinan piirissä tiedetään hyvin, että hän ja Tom ovat nyt pariskunta. He kuitenkin haluavat säilyttää yksityisyytensä ja pitävät huolta, että heitä ei valokuvata yhdessä, lähipiiristä kerrotaan Daily Mailille.

Pariskunta on myös nauttinut illallista useissa eksklusiivisissa Lontoon ravintoloissa ja viettänyt yhteisiä kävelyretkiä Hyde Parkissa. Elsina oli aiemmin naimisissa Dimitry Tsvetkovin kanssa, jonka mukaan kolme vuotta kestänyt avioerokiista maksoi hänelle hämmästyttävät 150 miljoonaa puntaa. Mies on varoittanut Tom Cruisea aiemmin ex-vaimostaa, että naisella on kallis maku. Elsina oli käyttänyt 11 vuoden avioliiton aikana 10 miljoonaa puntaa vaatteisiin ja kaksi miljoonaa käsilaukkuihin.