Aubrey O’dayn peppuvako paljastui kokonaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamour-mallien maailmantähti ja kohukurvitar Aubrey O’day nousi aikoinaan tähdeksi realityohjelmien kautta ja seurusteli salasuhteessa Donald Trumpin pojan kanssa. Nykyisin Aubrey kohahduttaa lähinnä kuvillaan ja niittää menestystä varsinkin sosiaalisessa mediassa.

Tällä kertaa Aubrey on poseerannut poikkeuksellisen härskissä demin-minihameessa, joka paljasti hänen peppuvakonsa kokonaisuudessaan. Tässä asussa harva uskaltautuisi julkiselle paikalle saati ravintolaan.

Aubrey O’Day joutui taannoin kohun keskelle, kun hänen epäiltiin photoshopanneen itsensä upeisiin maisemakuvien. O’Day itse väittää käyneensä kaikissa kuvaamissaan paikoissa, mutta photoshopanneensa itsensä kuviin myöhemmin. Hän kertoo, että ei käytä retkeillessään meikkejä ja peruukkeja, mutta on tarkka kuviensa esteettisyydestä.