Beyonce teki historiaa – uudet kappaleet country-listan kärkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Beyonce yllätti taannoin faninsa. Tähti paljasti julkaisevansa Act II -nimisen albumin, joka edustaa aikaisemman RnB-tyylin sijaan country-musiikkia. Albumilta on julkaistu jo singlet Texas Hold ’Em ja 16 Carriages.

Beyonce on uusien kappaleidensa myötä tehnyt historiaa. Texas Hold ’Em on noussut Yhdysvalloissa Billboardin country-listan ensimmäiselle sijalle. Beyonce on ensimmäinen musta nainen, jonka kappale nousee kyseisen listan kärkeen.

Beyoncen 16 Carriages -kappale on country-listan sijalla yhdeksän. Molemmat kappaleet nousivat myös kaikkien musiikkityylien yhteiselle Billboard Hot 100 -listalle. Texas Hold ’Em on kyseisen listan sijalla kaksi ja 16 Carriages sijalla 38.

Beyonce on kuvaillut tulevaa albumiaan jatkoksi vuonna 2022 julkaistulle Act I: Renaissance -levylle, joka edusti tähden perinteisempää musiikillista linjaa. Tähden tarkoituksena on julkaista myöhemmin myös kolmas levy, joka tekisi kokonaisuudesta trilogian.