Machine Gun Kelly esitteli massiivista tatuointiaan – tekemiseen meni 44 neulaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Megan Fox ja muusikko Machine Gun Kelly menivät pari vuotta sitten kihloihin. Heidän liittonsa alkoi rakoilemaan, kun Machine Gun Kellyn arveltiin pettäneen naistaan oman kitaristinsa Sophie Lloydin kanssa. Viime vuonna pariskunta kävi pariterapiassa ja palasi takaisin yhteen.

Machine Gun Kelly esitteli nyt hänen Instagram-kanavallaan hänen paljasta ylävartaloaan, jossa nähdään myös uusi näyttävä tatuointi. 33-vuotias muusikko on peitti puolet ylävartalostaan ja käsivartensa mustalla tatuoinnilla, johon oli jätetty raidat muodostavia aukkoja.

Artistin tatuoinut R O X X -niminen tatuoija kertoi omalla Instagram-kanavallaan, että ei ole koskaan tavannut ketään niin vahvaa kuin Machine Gun Kelly. Artisti kiitti tatuoijaa ilosta ja kivusta. Hän myös kertoi People-sivuston mukaan, että tatuoinnin tekemiseen vaadittiin yhteensä 44 neulaa.